Mahud92 Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Witam! Mój problem polega na tym ze po naciągnięciu sprężyny w BAR nie mogę spokojnie powrócić cylindra(chyba tak to się nazywa, wybaczcie jestem jeszcze zielony w sprawach naprawy replik), a gdy go popycham uderza on z dużą siłą. Prawidłowo powinienem przekręcić w górę tą rączkę przy cylindrze, naciągnąć sprężynę, wepchnąć z powrotem cylinder(czego teraz nie da się zrobić ) i na końcu przekręcić rączkę w dół i strzelić. Ten mankament uniemożliwia strzelanie, dlatego proszę o jak najszybsze podanie mi sposobu jak to naprawić, albo co wymienić. Jak już wspomniałem, w sprawie naprawy replik jestem jeszcze zielony, więc w miarę możliwości posługujcie się jak najbardziej zrozumiałą terminologią. Z góry dziękuję za wszystkie porady! Link to post Share on other sites
Mahud92 Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 Temat do usunięcia/zamknięcia, ponieważ sam doszedłem co nawaliło, to piston sear. Link to post Share on other sites
Recommended Posts