Perun Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Po wielu godzinnym przeglądaniu tego zacnego forum :wink: nie udało mi się znaleźć odpowiedzi n a nurtujące mnie pytanie: Jaką baterię 10.8v o pojemności min. 2000 da się włożyć do kolby tej repliki nie robiąc większych modyfikacji? Z tego co wiem to producent zaleca baterię 8.4v typu dużego ale czy to oznacza, że baterie z większą ilością ogniw lub o innych kształtach tam się po prostu nie zmieszczą? Quote Link to post Share on other sites
gross Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Po wielu godzinnym przeglądaniu tego zacnego forum :wink: nie udało mi się znaleźć odpowiedzi n a nurtujące mnie pytanie: Jaką baterię 10.8v o pojemności min. 2000 da się włożyć do kolby tej repliki nie robiąc większych modyfikacji? Z tego co wiem to producent zaleca baterię 8.4v typu dużego ale czy to oznacza, że baterie z większą ilością ogniw lub o innych kształtach tam się po prostu nie zmieszczą? Pełnowymiarowy large 9.6V wchodzi. 10.8V wchodzi tylko z tzw. "palcem" tj.: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1035 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts