Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam!

To mój pierwszy post na tym forum, więc proszę nie krzyczcie jeśli zamieściłem go w złym miejscu ( a mam nadzieję, że w dobrym ).

Chciałbym stuningować replikę tego pistoletu:

http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=14

Nie chodzi mi o fpsy, bo według producenta ma już ich dość dużo ( a i sam to odczuwam ;-) ) ale głównie o celność i wytrzymałość. Replika nie jest zbyt celna, dlatego myślę o wymianie lufy na preckę. A zależy mi także na żywotności repliki, nawet gdyby miało się to odbyć kosztem Fpsów. Na necie nie potrafię znaleźć odpowiednich części, czy może ktoś z was ma już doświadczenie co do tego pistoletu? Czy mógłbym prosić o rady i linki do części? Czy da się dorwać do niego metal body? Z góry dzięki wszystkim za pomoc.

Miałem, nie polecam tuningować, lepiej nabyć Glocka KSC/KWA za 299 zł na taiwangun.com. Taniej wyjdzie i dłużej podziała.

Jednak, jeśli jesteś uparty to możesz zrobić rzeczy następujące:

- żeby zmniejszyć fpsy i podwyższyć żywotność tegoż pociesznego urządzonka zastosuj słabszy gaz, o ile mnie pamięc nie myli najsłabszy jest HFC134 czy jak to się tam zwało, potem Green Gas, Red Gas i inne.

- precki poszukaj tutaj: www.asgshop.pl, www.capri.asg.com.pl, specshop.pl, ew. popatrz na innych sklepach i Allegro

- o metal body do Socoma nie słyszałem ale bardzo prawdopodobne że istnieje - tylko jego cena pewnie będzie trzykrotnością ceny Socoma STII jak nie więcej

Dziękuję za uwagę, over & out. ;)