stig666 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Czesc, mam taki problem, że kupiłem ostatnio replike Beretty M92 firmy WinGun, i nie zabardzo wiem jak zdiac zamek, probowalem ale nic. Może ktos z Was ma taki model:(http://www.allegro.pl/item397480916_pistolet_asg_model_firearm_105_wingun_mag_hi_cap.html), albo podobny i podpowie mi jak zdiac zamek i co posmarowac. Narazie posmarowałem smarem maszynowym tylko to co dostałem, czyli kawałek tłoka i sprężne pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
imperator1989 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Na Twoim miejscu nie zdejmowałbym nic jeśli nie masz problemu technicznego typu oderwany kawałek jakiej części czy kulka zablokowana.. z tych zdjęć mogę tylko poradzić,spróbować czy ten element z lewej strony broni,przed bezpiecznikiem,da się ruszyć,np przekręcić o 90* bo w innych replikach beretty w taki sposób się demontuje zamek.Jeśli to tylko atrapa, bardzo cienkim płaskim śrubokrętem podważ zamek od strony kurka,i uważając,żeby nie uszkodzić niczego na czuja albo popatrzeć gdzie są zatrzaski,mam nadzieję,że jakoś CI się to przyda. O_o / Medi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts