woytaz2 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Witam. Jesli jest juz taki watek to nie znalazlem. Z gory przeprasam. Zamierzam wymienic body w moim SRC SR4 czyli M4A1 z oryginalnego (plastyk) na metalowe. Znalazlem 2 ktore mnie interesuja ze wzgledu na oryginalne oznaczenia: 1. G&P 2. KING ARMS http://asgshop.pl/produkt.php?id=2559 I tu pojawia sie problem. Obaj sprzedawcy nie daja gwarancji ze gearbox v2 SRC (klon Tokyo Marui) bedzie pasowal do ich body. Moze ktos ma jakies doswiadczenia w tej dziedzinie. Chce zachowac gearbox SRC bo po malym tune up mam 370fps i w zupelnosci mnie to zadowala. Natomiast metal body Biore pod uwage tylko tych firm. Quote Link to post Share on other sites
berliners Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Przy G&P nie będziesz miał kłopotu, sam montowałem juz taki GB do tego body i pasował. Owszem musiałem się trochę postarać, aby weszło idealnie ale pasowało i podobno chodzi do dziś. Przy King Arms nie jestem pewien ale możesz mieś mały kłopot. King Arms pasuje jednak do V2 Marui czyli do twojego też powinno. P.S. osobiście brałbym KA Edited August 8, 2008 by berliners Quote Link to post Share on other sites
woytaz2 Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 Ha. Nie spodziewalem sie ze ty odpiszesz. Faktycznie KA bardziej mi podchodzi. Ale zmienila sie sytuacja i moge kupic nowe G&P M4A1 za 250 dol wiec chyba nie bede cudowal. Dzieki za odp i do zoba na celowniku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts