kondrat Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Witam. Nie znalazłem podobnego topicu (jesli jest to przepraszam). Kupiłem dzisiaj moją pierwszą (lepszą niż bazarową) replikę- cyma beretta 92f (full metal) Niestety, w plastik nie wierzę, tak więc chciałem cylinder z tłokiem (czy jak to tam się nazywa) na metalowy, albo jakiś bardziej przekonujący plastik. Tak to wygląda: Jest sens dodatkowo wymieniać sprężynę i lufę? dodało by to troche fpsów :) tylko nie wiem co wybrać. Link to post Share on other sites
kondrat Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Nie mogę edytować... Jeszcze małe pytanko- jak powinienem smarować te części? Jakim smarowidłem, ile tam tego itp. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
gobbo Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Taki FULL metal to nie jest, skoro ma plastik w środku... Link to post Share on other sites
Rafael Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Do tego części chyba nie znajdziesz, a jak już to dużo droższe niż cała replika:( Mam taką Berette i nie popsuł się jeszcze plastik:) A w Mauserze miałem metalowe wszystko i padło pierwszego dnia Link to post Share on other sites
Recommended Posts