adam1 Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Sun Project M-40 XB (New Version) http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=15427 Nie znam się zbytnio na Spr. i mam nadzieje ze ktoś by mi mógł pomoc w uzyskaniu informacji. Mianowicie chodzi o tz Tuning tej repliki Od kilku os słyszałem ze replika została bardzo dobrze zrobiona , ze został wzmocniony cylinder i potencjalny tuning tego karabinku opierał by się na dobraniu lufy precyzyjnej jak i również dobraniem mocniejszej sprężyny . Prosze o jakiekolwiek informacje dotyczące tej wersji. na forum widziałem posta o M40 ale interesuje mnie wyłącznie Sun Project M-40 XB (New Version). :uśmiech: Link to post Share on other sites
adam1 Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 czyli nikt nic nie wie?? Link to post Share on other sites
SIERRA_2 Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 polecam opcje szukaj :) gdzieś już spotkałem się z info na ten temat na forum wmasg Link to post Share on other sites
Recommended Posts