Pinkyoov Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Wiec w czasie konkretnej strzelanki z kumplami, gdy chcialem zaladowac kulki do magazynku wsypowego, sprezyna oddzielila sie od plastikowej czesci. Rozebralem magazynek i mam problem poniewaz nie wiem gdzie przytwierdzic ta sprezyne, bylbym wdzieczny gdyby ktos mi wyslal linka jak to wyglada w przekroju. Quote Link to post Share on other sites
Kilo11 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Najlepiej wywal tego maga :lol: I kup nowego (o ile można kupić takiego maga) :-P Edited August 21, 2008 by Kilo11 Quote Link to post Share on other sites
Pinkyoov Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 wal nad walem, sprezyna sie tak pozginala ze szok, albo zakupie nowa albo nowy magazynek - problemy byly z nim od poczatku zle ladowal kulki i nie wszystkie strzelaly sprobuje dac to na gwarancje ale nie sadze ze to cos da ;/ Quote Link to post Share on other sites
Kilo11 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) To ma gwarancje?? Najlepiej kup nowy magazynek i spokój. Nie ma sensu naprawiać albo nawet gdzieś to wysyłać ;p Od jakiej repliki jest ten mag?? Najlepiej daj link. Edited August 22, 2008 by Kilo11 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts