>>VooDoo<< Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Czy miał by ktoś informacje lub zdjęcia nowego subkarabinku AK-9 ?? Za pomoc serdecznie dziękuję dotychczas znalazłem jeszcze TO Quote Link to post Share on other sites
kupolud231 Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) 10 sekund googlowania... http://altair.h2.pl/files/news/2007/09/i-i...8ak9izewsk1.jpg Artykułu sam poszukaj. Edited August 29, 2008 by kupolud231 Quote Link to post Share on other sites
>>VooDoo<< Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 No jeśli myślałeś że nie sprawdziłem w googlach to chybiłeś...to po pierwsze a po drugie to szukając zdjęcia w googlach nie przeczytałeś co jest na stronie z obrazkiem(jeszcze nie powiększonym) a mianowicie dokładnie taki sam tekst jaki jest na forum legii. Ale mimo to dziękuję za chęci. Quote Link to post Share on other sites
>>VooDoo<< Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Żeby nie było więcej nieporozumień to na "AK-9" w pierwszym poście można kliknąć.. Przepraszam ale nie mogłem edytować Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts