seger Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 mam problem z kolegi karabinem. coś jest nie tak z selektorem ognia. strzela serią, strzela pojedynczo ale po przestawieniu w pozycję safe nie blokuje sie spust i strzela dalej serią. co to może być ? czy np. płytka pękła? Quote Link to post Share on other sites
Brother Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 (edited) może płytka selektora ale wątpię moim zdaniem wygląda na to jakby w GB trzonek nie blokował spustu. i dlatego wali auto trzeba wyjąć GB i (zależy jaka wersja GB ) odblokować cały układ do zmiany trybu ognia(zębatki po prawej i lewej str GB),sprężynka spadła lub coś innego może śrubka za mocno przykręcona się przyda http://www.urgentcareairsoft.com/images/1gearbox2.png ->>jest to ta cześć która jest po prawej stronie spustu a pod stykami i kabelkiem czerwonym ;) (sry versji 3 nie znalazłem foto od środka a swojego nie będę rozkręcał) .............................................. mogę się mylić ;) w co wątpię ;p Edited September 7, 2008 by Brother Quote Link to post Share on other sites
Krzemq Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Jak na moje to spróbuj dokręcić tą śrubkę ^^ Też czasami mam ten problem z moim kałachem, dlatego zawsze noszę ze sobą śrubokręt na strzelanki ;d Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 13, 2008 Author Report Share Posted September 13, 2008 poluzowała sie śruba. wszystko działa już i jest oki. dzięki wielkie za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts