JJ z TF Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Witam. Z powodu kiepskiej jakości komory HU chciałbym otrzymać jakieś porady na temat wyboru nowego Hupsiupa. Otóż w moim AGM jest zastosowana dwuczęściowa komora z tandetnego plastyku(Już pęka). Mam wybrać jakąś 2częściową czy ingerować w body i zastosować jednoczęściową? Drugie pytanie dotyczy długości precki. Nie wiem jaki jest cylinder (ktoś rozbierał GB?) Mogę przekroczyć 363mm bez utraty zasięgu? czy zastosować długość stockowej lufki?? Z góry dzięki za odp pzdr Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Ingeruj w body i kup komore systemy,promyka,lub king armsa. Jeśli chcesz lufe np. 463 mm (jak ja od g3) to już cylinder 0 jest potrzebny. Quote Link to post Share on other sites
JJ z TF Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 A nikt nie wie jaki cylinder jest tej replice? Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Chyba 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts