sosna9011 Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Witam Mam problem z beretta M9 firmy bell (EG-707).Gdy po strzelance rozebrałem pistolet by go wyczyścić z piasku i nasmarowac.Zauwazyłem ze głowica tłoka jest peknięta.Jest ona silikonowa i niemoge jej nigdzie znalesc. :poddanie: Jeżeli na ktos jakiś sklep to prosze o odpowiedż w mojej sprawie. Z góry dziekuje Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 ja miałem to dodane w opakowaniu, wraz z jakimiś uszczelkami do magazynka i częścią do zamka Quote Link to post Share on other sites
Jejas Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Miałem to samo, w żadnej ofercie sklepowej tego nie ma, pisałem do wszystkich sklepów maile i o dziwo okazało się ze krakman takowe posiada, właśnie dzisiaj do mnie doszła :D. Przy okazji wyrobiłem sobie zdanie na temat podejścia do klienta przez sklepy internetowe ze sprzętem asg i uważam że krakman traktuje klientów najlepiej :D. Napisz że potrzebujesz tej uszczelki ( ja nie do końca wiedziałem jak się ona nazywa ) wiec zrobiłem zdjęcie i wysłałem im z zaznaczonym miejscem gdzie ta uszczelka się znajdowała jej koszt to 10zł + 5zł przy przedpłacie lub 10zł przy pobraniu. Pozdrawiam :) ! Quote Link to post Share on other sites
sosna9011 Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 Bardzo dziękuje za pomoc...Zaraz napisze i dogadam się z Krakmanem. Tez uważam ze Krakman to najlepszy sprzedawca ASG. Dzieki wielkie :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts