habz Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Witam. Jestem zielony jeśli chodzi o asg i o to forum. ale chce się zwrócić do was o pomoc. A mianowicie chodzi o moja m4. Gdy ustawie selektor na auto i nacisnę spust karabin strzela kilka razy(tj 1-3 czasami 5-10) a czasami strzela trochę więcej i czasmi nie podaje wszystkich kulek. Na semi wszystko działa bez problemu. aaa i jeszcze jedno, według mnie trochę głośno strzela ale nie przeszkadza mi to za bardzo. Jeśli potraficie mi pomóc proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
habz Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 plz help me.... jutro strzelanka a mi auto nie dziala.... wyglada to tak ze jak strzelam auto tak jakbym spust poscil i jak nacisne ponownie to strzela znowu, ale znowu tylko kilka razy.. Quote Link to post Share on other sites
tork Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Myślę, że to raczej płytka selektora zawodzi. Nie myślałeś żeby oddać do serwisu, wysłać na gwarancje skoro sam tego nie naprawisz? Quote Link to post Share on other sites
habz Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 zdaje ze jesli to napewno plytka selektora to jestem w stanie sam to wymiec a jak nie to ktos z ekipy by mi to zrobil ale czy to napewno plytka selektora?? Quote Link to post Share on other sites
Ostatni Cyc Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Raczej napewno ;]. W AK mi się tak zryła, że na auto (zależnie od której strony jechałem) mogłem mieć semi lub auto. Na safe było różnie. Zależnie od upodobań repliki ;]. Chociaż nie miałem tak, że strzeliło parę razy. Strzelało normalnie. Quote Link to post Share on other sites
habz Posted September 21, 2008 Author Report Share Posted September 21, 2008 no wlasnie to najbardziej denerwuje ze przestaje strzelac... ale jutro po szkole bd naprawial to zobacze jak bedzie ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts