jpro Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Czy ktos mial stycznosc z tym "karabinkiem"? Jak wielki shit to jest? Jaki mniej wiecej zasieg ma ta bron? http://www.gunfire.pl/product-yid-11521913...rowego-G23.html Ciekawe czy ktos zaspokoi moja ciekawosc. ps. Nie moglem znalezc tematu o tej replice. Jezeli takowy istnieje bardzo przepraszam, prosze o linka i zablokowanie tego. Quote Link to post Share on other sites
KosiarzVelPawel Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 może w ciągu tych kilku miesięcy nabył ten karabin i może się podzielić opinią? Jeśli nie to choć gdyby ktoś podał wymiary pasującej precki to byłbym wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Szakal69 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ja miałem z tym styczność . Jeden kumpel od nas kupił sobie tę replike . Przyniósł ją na niedzielne spotkanie . Od samego początku były problemy. Coś mu się zwalilo chyba z uszczelkami i wysłał na gwarancje . Po powrocie z serwisu pojawił się ponownie z tą ,,snajperką'' . Okazało się, że moc faktycznie wynosci ponad 500 fps, ale wszytko psuje zerowa celność . Kolega nawet nie mógł sobie lunety wyregulować dobrze . Zażenowany osiągami karabinu wystawił go czym prędzej na allegro i sprzedał . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts