Lock Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Witam Jestem początkującym maniakiem ASG, zakupiłem m16a3 isc'a, replika wykonana rewelacyjnie oprócz chwytu przedniego, jest to tani plastik, mam wrażenie że jedna kulka jest w stanie go pogruchotać, luzy są potwornie duże, trzeszczy, rusza się na wszystkie możliwe strony, i tu pytanie bardziej dla osób które posiadają tą replikę bądź mieli okazje pomacać czy tak jest w każdym egzemplarzu? Trudno mi uwierzyć że karabin za 1200 zł może mieć tak słabe części, jest to strasznie irytujące bardzo proszę o pomoc, jeśli będzie trzeba to oczywiście reklamuje z góry dzięki pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Wygląda na tabi, choć na pewno jest mocniejszy od tego taniego ;-) luz na chwycie usuwa się poprzez dokręcenie lufy :-P Quote Link to post Share on other sites
Lock Posted October 4, 2008 Author Report Share Posted October 4, 2008 rzeczywiście lufa lekko się kręci, zaraz skocze po pakiet imbusów i poprawie Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 (edited) Chodzi o odkręcenie tych małych imbusów, które są przed muszką, następnie wykonaniu jednego pełnego obrotu w prawo(całym tym zespołem) i wkręceniu z powrotem tych imbusów. wtedy chwyt juz nie lata, tylko leciutko kiwa sie na boki. ;-) Edited October 4, 2008 by hary934 Quote Link to post Share on other sites
Lock Posted October 4, 2008 Author Report Share Posted October 4, 2008 bardzo dziękuje :-P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts