Menfir Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Witam Mam problem i chciałbym potwierdzić swoje przypuszczenia! A mianowicie w/w replika po nabiciu magazynka gazem i włożeniu go do repliki jest ok ale przy perwszym strzale prócz kulki opróżnia również cały magazynek z gazu. Prosze pomózcie w czym jest problem i jak to cholerstwo naprawić?? A mag jest ok tylko coś z repliką Quote Link to post Share on other sites
Szulikos Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Witam! nie chcę zakładać nowego tematu tylko dlatego że różni się modelem pistoletu, więc dołączam się do prośby o pomoc. Mam ten sam problem z Sig-Sauerem p226 od KSC, nie ma tu mowy rzeczywiście o złym magazynku bo mam 2 i nie możliwe żeby w tym samym czasie się zepsuły. Quote Link to post Share on other sites
Byczek Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 (edited) może zawór w klamce jest nie tak? Edited October 24, 2008 by Byczek Quote Link to post Share on other sites
Szulikos Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Już wiem w czym był problem, pękła mi osłona głowicy tłoka czyli to chyba jest tak zwany loading muzzle. Sprawdź, musisz zdjąć zamek i odkręcić wszystko z zamka, może też tu tkwi problem. Ja naprawiłem to tymczasowo klejem i izolką, na razie działa;) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts