Gizmo14 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Witam.Od jakiegoś miesiąca korzystam z AK 47 od Cymy. Jakiś czas temu zauważyłem spadek zasięgu strzału mojego AK o prawie polowe oraz to, ze kulka skręca strasznie w prawo zarówno z włączonym HU jak i bez, lecz z włączonym zakręca bardziej . Tu sie nasuwa moje pytanie. Czy coś można na to poradzić? Ustawić jakoś HU albo spryskać coś olejem silnikowym? Wolę się poradzić osób, które mają już jako takie doświadczenie niż robić coś na własną rękę, bo wyszłoby z tego tylko nieszczęście. Edited October 19, 2008 by Gizmo14 Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Może gumka HU krzywo siedzi. Quote Link to post Share on other sites
Gizmo14 Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 Ok, a wiec jak to naprawic? :| Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts