jeme Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Chej - nie mam pretensji do innych z powodu pytania ;) tylko z powodu grubiaństwa. Nie ja zaatakowałem Berserka tylko on mnie. Poza tym pytanie wydawało się raczej dobrze udokumentowane - nawet fotograficznie. Nie wiem co tu niejasnego. Od początku dyskusja toczy się na temat wietnamskiego tigerstripes, a jak jakiś koleś rzuca tekstem o dupie a potem wysyła mnie na stronkę z podróbą-niedorubą BDU w kamo tigerstripes - ciemnym na dodatek, to raczej sam się ośmiesza. Nie ja zacząłem komentaże w stylu dupy, ale Berserk. Od razu wyjaśniam - nie czuje się obrażony, ale raczej rozbawiony. I dla tego odpowiedziałem delikatnym przytykiem, a nie zabraniem mojego wiaderka z piaskownicy i pójsciem z płaczem spać. :P edit: dobra - nie od początku, tylko od jakiś 8miu postów temat skupił się na wietnamskim tigerku. Wystarczająco jasne jak dla mnie. cze edit: A tak btw to może byś udzielił jakiejś konstruktywnej odpowiedzi a nie sypał offtopicami? sry za offtopic :) cze. edit: eee.. - no dobra - to kamo na military chyba jednak nie jest ciemne :) kolejny edit: NavySEAL - jako woodland tiger rozumiesz tego ciemnego? z dużą dawką brązu? Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 zloty tiger rox. Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 pustynny raczej... a wyglada swietnie Quote Link to post Share on other sites
SL_Kazik Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 blablabla... może zaciekawi was to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29787691 Inne aukcje wykopałem już z obserwowanych. Dużo tego na allegro jest, co kilka tygodnie trafia się jakaś perełka. No, ale narazie mogę se obserwować co najwyżej :/ Quote Link to post Share on other sites
cahir Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Nie zebym sie chwalil ale licytacje tego kapelusza to ja wygralem :) (Wreszcie bede mial konktaktowe bonnie bo od tych spierajacych sie g.... proppera juz mnie cholera bierze) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts