frozenfish Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Zastanawiam się czy jak powiem zejdźmy na ziemię to zostanie to dobrze zrozumiane:P A co do avatara to masz rację Lambert. Już od dawna nie żyję, więc i zabić mnie nie można ]:-> Quote Link to post Share on other sites
Gote93 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 hehe.. Co do tego chowanego to juz u mnie w ekipie "Green Devils Chełm" zdarzyło się kilka razy, że kolo zaszedł drugiego od tyłu ale nie klepał po ramieniu ani nie przystawiał broni do korpusu tylko rzucał headshot'a z snieżki ;] :wink: MAcie racje... niegdy nie wiedzialem, że miny ludzi mogą byc az tak przestraszone :strach: Co do Tanaki wywiedziałem się juz bardzo dużo... bo miałem wachanki miedzy CA25 or wlasnie Tanaka i zdecydowałem sie na Tanake. Przeczytałem na jakims forum airsoftowym, ze w snipach gazowych czesto padaja zawory... Czy mozecie mi to rozjasnic ?? Pozdrawiam Gote93 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts