weelsniper Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Otóż mam problem ze swoim MB03 weel jak ładuje kulę to po prostu wypada z lufy za każdym razem a jak strzelam nic nie strzela ładuje po 1 ale ta jedna wypada co mogło się stać? :strach: Z góry dzięki :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
weelsniper Posted October 25, 2008 Author Report Share Posted October 25, 2008 problem naprawiłem ale pojawił się drugi moc zmalała troche słabiej strzela co się mogło stać? :killer: ;-) Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 A co zrobiłeś że go naprawiłeś?...ja miałem taki sam problem z berettą gdzie okazało się że hop up źle działał...może to przez niego siła w twojej snajperce zmalała...radził bym wymienić. Quote Link to post Share on other sites
weelsniper Posted October 28, 2008 Author Report Share Posted October 28, 2008 A co zrobiłeś że go naprawiłeś?...ja miałem taki sam problem z berettą gdzie okazało się że hop up źle działał...może to przez niego siła w twojej snajperce zmalała...radził bym wymienić. Wyciągnełęm lufe z komora i tam takie coś do hopa regulowania sie złamało i poszło gdzieś na bok dałem tam spowrodem dokleiłem plasteliną i działa ale moc mniejsza trochę zasięg wiele nie zmalał chyba ale moc chyba spadła lekko Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Nie za bardzo wiem o jakie "coś" ci chodziło...ale jak chcesz odzyskać tą utraconą moc radze wymienić całego hopka. Quote Link to post Share on other sites
weelsniper Posted October 31, 2008 Author Report Share Posted October 31, 2008 zasięg jest już ok tylko słaba moc ale to nic strzela normalnie chyba teraz mam pytanie czy żeby zamontować tą sprężynę http://www.taiwangun.com/shop,show,978 trzeba wzmacniać resztę repliki czy można odrazu władować i jak wyciągnąć sprężynę z zamka? z góry dzięki :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts