Maniek_Garwolin Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Witajcie. Mam problem z moim elektrykiem MP5 JG. Jest wsadzona bateria naładowana strzelam lecz po jakimś czasie odmawia posłuszeństwa mianowicie nie chce strzelać tak jak by bateria nie była wsadzona. Gdy uderzyłem parę razy w uchwyt gdzie znajduje się silnik ruszył. Wyjmowałem silnik blaszki nie są zaśniedziałe.Może problem tkwi w śrubie... Prosił bym o pomoc. Link to post Share on other sites
Maniek_Garwolin Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 Edit:Problem może być albo z silnikiem albo elektryka. Link to post Share on other sites
venomeo Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 skoro napisałeś że kilka razy uderzyłeś i zaczęło działać to sprawdź styki na bezpieczniku czy przypadkiem nie są za luźne. Link to post Share on other sites
evel Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Kumpel miał to samo z tym samym modelem. Był to problem z elektryką. Musiał oddac broń do gwarancji.. Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Temat do usunięcia. Daj na gwarancję. Link to post Share on other sites
Recommended Posts