dracoon87 Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Witam Jestem nowy na forum i mam parę pytań, odnośnie tuningu M15A4 carbine, produkcji CA. 1) Montaż konwersji - zależy mi na konwersji RIS/RAS, np. Free Floating King Arms albo podobnej. I teraz dwie sprawy - raz że bateria jest w osłonie lufy i trzebaby ją zamontować gdzie indziej (kolbe lubie taką jaka jest i nie chce jej wymieniać) więc zostaje puszka na szynie - jeśli ktoś ma to pytanie jak wygląda sprawa z okablowaniem i jakie akumulatory tam wchodzą 2) Montaż dłuższej prec-lufy niż standardowa, plus tłumik OPS który by zakrył wystającą jej część - czy jest sens to robić bez zmiany cylindra 3) Do jakiej wartości podnieść fps - stockowo jest ~330 fps podobno, chciałbym około 470 fps, i czy opłaca sie to robić za pośrednictwem internetu (~550 zł), bo wątpie czy jest sens płacić za 550 fps około 780 zł 4) Jakiekolwiek porady od użytkujących ten karabin dłużej niż ja. Jakie wam sprawia problemy / co warto zmienić / ulepszyć Dzięki za wszelkie info Link to post Share on other sites
fiedotow Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Sadzę, że powinienneś najpierw poczytać tu http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=42959, a później też w tym miejscu zadawać pytanie, jeśli nie znalazłeś wcześniej odpowiedzi... Link to post Share on other sites
dracoon87 Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 Ok dzięki, jakoś tego nie znalazłem przy przeszukiwaniu... :wink: Przepraszam za śmiecenie, ten temat można spokojnie usunąć Link to post Share on other sites
Recommended Posts