m_sadek Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Jeśli jeszcze nikt nie grał w tą grę to gorąco polecam. Klimat II WŚ. Połączenie COD 1,2,3 z Full Spectrum Warrior, naprawdę robi wrażenie i mocno wciąga Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Niedawno skończyłem, genialna giera. Pod względem klimatu, najlepszy shooter o 2 wojnie. Quote Link to post Share on other sites
Szopenp Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 a jak wyglada tam multiplayer jakie są tryby itp itd( jest np cooperative) bardzo był bym wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Black Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Gierka bardzo klimatyczna. Mam jednak problem z połączeniem do gier sieciowych. Uparcie, na każdym serwie zgłasza błąd połączenia. I żeby nie było - żaden pirat, wersja 1.0. Macie jakiś pomysł, gdzie tkwić może błąd? Edited November 9, 2008 by Black Quote Link to post Share on other sites
bender Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Bardzo fajna gra, podoba mi się krycie za przeszkodami i dowodzenie drużynami. Jedyne co mnie wkurza to przydługawe filmiki. PS. Killroy was here :D Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Filmiki są wypas, jakbym Band of Brothers oglądał! Właśnie cześć fabularna niesamowicie przyciąga do gry. Co do multi, u mnie działało jak trzeba, może problem twki w firewallu. Natomiast samo multi tak jakoś średnio wypada. Odpada cały element dowodzenia drużyną - niby każdy pełni jakąś rolę w squadzie, zajmowanie flag to też świetny pomysł, bo wchodzi taktyka, czołgi dodają smaczku, ale moim zdaniem system coveru w multi wyraźnie nie pasuje. Może jakby to było jak w Gears of War tak zrobione, czyli możliwość przeskakiwania od murku do murku, guzik do sprintu jako guzik od coveru itd, tak żeby cała zabawa opierała się na strzelaniu zza osłony właśnie, a tak coś po prostu nie do końca tutaj gra. Ale mimo wszystko multi w miarę spoko, może byłoby fajniej jakby więcej ludu w to grało, bo nieco bieda z ilością serwerów i graczy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts