r3make Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) Cześć. Mam taki problem: w lufie chyba coś (coś, zapewne kulka/i) się zaklinowało i powietrze zamiast lecieć przez lufę, wylatuje w miejscu, w którym kulki z magazynka wchodzą do karabinu. Kiedy zatkam to miejsce, trochę wylatuje przez lufę. Co począć z tym fantem? Guna mam dopiero od środy. :wink: Edited November 7, 2008 by r3make Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Rozkręć i przetkaj lufę... Nie długo ludzie zaczną pytać się na WM, "Jak zawiązać buta, bo nikt mnie nie nauczył" :| Quote Link to post Share on other sites
r3make Posted November 7, 2008 Author Report Share Posted November 7, 2008 Dobra, dobra. Nie trzeba od razu z takim wyrzutem. Problem w tym, że jeszcze go nie rozkręcałem... No nic. Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 No to powiedz chociaż co masz za sprzęt i jakich kulek używasz... Quote Link to post Share on other sites
penio151 Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 No to powiedz chociaż co masz za sprzęt i jakich kulek używasz... RK-06, pisał...jak się boisz rozkręcać wysyłaj na gwarancje... ja raczej myślę, że spieprzyła się dysza lub popychacz. Tak naprawdę...może to być wszystko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts