kingolas Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Witam! kupiłem 3 tyg temu replikę HK416 Carbine J&G 2 tyg temu byłem na pierwszej strzelance i wszystko było ok, poczym rozładowałem baterie i leżała rozładowana ponad tydzień, wczoraj podłączyłem batke do ładowania dziś sprawdzam i karabinek nie strzela czy to wina tego że rozwaliłem batke czy styków?? Proszę o pomoc :poddanie: Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
radru Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Karabin po jednej strzelance raczej styków zużytych mieć nie będzie więc to raczej bateria, spróbuj na innej baterii i zobacz jak działa. Quote Link to post Share on other sites
kingolas Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 wcześniej nie napisałem ale jak naładowałem batke i podłączyłem do halogenu to świecił więc nie wiem o co kaman ;/ :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Zacznij od sprawdzenia repliki na innej baterii. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Sprawdź kable przy silniku, bezpiecznik, całą elektronikę. Być może gdzieś się coś poluzowało. Quote Link to post Share on other sites
kingolas Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 więc sprawdzałem replike na innej batce i nie działa, sam nie znam sie za bardzo na demontażu repliki, bo pozostaje mi tylko wymiana okablowania tak? Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Z tego co mi wiadomo 3 tygodnie to nie rok więc oddaj karabin na gwarancję. Quote Link to post Share on other sites
kingolas Posted November 28, 2008 Author Report Share Posted November 28, 2008 chyba tak uczynie tylko pytanie... ja go rozkręcałem żeby te styki zobaczyc aczkolwiek GB nie otwierałem.. uznają mi gwarę?? Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Jak GB nie otwierałeś to Ci uznają. Quote Link to post Share on other sites
kingolas Posted December 12, 2008 Author Report Share Posted December 12, 2008 Więc.. przed wysłaniem repliki postanowiłem ją jeszcze raz dokładnie sprawdzić, i udało mi się znaleźć usterkę, była to nie styczność kabli do silniczka, musiałem to przeoczyć, mimo wszystko dziękuje wszystkim którzy pomogli mi w rozwikłaniu problemu Pozdrawiam!! (P.S. temat jest do zamknięcia) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts