Kacper_ol Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Witam, w związku z tym że nie ma żadnych informacji o VFC SCARze w wersji "L" zakładam nowy temat. Mam pytanie związane z wymianą dyszy w tej replice. Czy wymieniał ktoś dyszę na uszczelnioną i od jakiej repliki pasuje ? Obecnie mam założony zestaw wyciszonej głowicy Systema ale sporo powietrza marnuje się przez nieszczelną dyszę. Szczerze powiem że nie che mi się kombinować z dyszami ponieważ miałem już tą zabawę z M4 od Boyi i zanim dobrałem odpowiednią dyszę po instalacji BU to chwilę zeszło zanim replika zaczęła podawać kulki poprawnie. Quote Link to post Share on other sites
zbyszPek Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Witam, kolego ale w SCARze VFC "L" dysza jest uszczelniona, jednym oringiem. Niedawno chciałem nawet wymienić ale w sklepie pokazali mi że jest uszczelniona i nie zużyta także dałem spokój. Jakąś chyba nawet dobraliśmy ale nie pamiętam firmy, myślę że G&G M4 albo M16 powinny pasować bez problemu. Najlepiej weź oryginał do sklepu i coś się znajdzie. Quote Link to post Share on other sites
Kacper_ol Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Ale odgrzałeś kotleta ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts