Gondoller Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Witam. Sprawa ma sie tak. dostalem przed chwila za free springa noname. Niby dziala, jak to w takim czyms polamalo sie to i owo. Dokladnie to tulejka plastikowa w ktora wchodzi kulka po pobraniu z maga i przez nia trafia do lufy. Efekt jest taki, ze kulke pobiera i strzela, calkiem ladnie nawet, ale jezeli sie skubanca przechyli w dol to kuleczka se wylatuje w cholere. I teraz tak - prosilbym o nie odpowiadanie w stylu - daj sobie spokoj z tym, lepiej kup sobie drugiego itd. Zalezy mi na tym zeby wlasnie ten zlom naprawic, podciagnac osiagi dokladajac preclufe i hopup i zjechac typa ktory mi to dal. Bo uznal ze jego nowy gitowy AEG m4a1 za 150zl jest najlepsiejszy i wogole ^^ Dodam, ze tlok i wogole wszystko poza sprezynami to mniej lub bardziej fajny plastik. Jakies porady? Glownie o ptyanie mam z czego zrobic taki zabierak do kulki, ale zapewne pojdzie tam wycieta rureczka mosiezna. Pozdrawiam Gondoller Quote Link to post Share on other sites
gobbo Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Witam O tym było już dużo. Poszukaj tematu o M16 Well, tam jest to dosyć obszernie opisane. Wnioskuję z tego co napisałeś, że ma podobną konstrukcję. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Gondoller Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 W tej chwili 2 rzeczy: 1. to jest identyczne jeżeli chodzi o wella. 2. połamałem do reszty, ale 5 razy strzeliło :) No i generalnie - tanie repliki to shit xD Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 W tej chwili 2 rzeczy: 1. to jest identyczne jeżeli chodzi o wella. 2. połamałem do reszty, ale 5 razy strzeliło :) No i generalnie - tanie repliki to shit xD Koniec tematu? Mogę zamknąć? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts