Griffin Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Witam! Niedługo mam zamiar kupić sobie pistolet AEG :killer: i chcę wiedzieć czy możnaby jakoś podkręcić Desert'a CYMY, obojętnie co wymienić lufę na jakąś precyzyjną, gumkę HOP-UP, sprężynę tj. obojętnie jaką część :twisted: . To samo chciałbym wiedzieć o możliwym tunningu: - Beretta (M92F) M84B ACM, - H&K USP M81 DE Wszystkim, którzy wiedzą cośkolwiek i napiszą dzięki z góry! :mrgreen: Link to post Share on other sites
radzu Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Śmiem stwierdzić że 300fps to nawet z markowego AEP'a było by ciężko wycisnąć żeby się nie posypał za szybko, a co dopiero z tych tandetnych zabawek o których piszesz. Link to post Share on other sites
Griffin Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 To chociaż jakieś 250? Sam H&K USP, którego tu wymieniłem ma 200, ale nie wiem czy z atrapą tłumika czy bez? Link to post Share on other sites
wajser Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Tłumik nie ma nic do osiągów w tym przypadku. W gazowym USP tłumik jest przedłuzeniem lufy wewnętrznej, dzieki czemu gaz jest lepiej wykorzystywany co prowadzi do zwiekszenia liczby FPS'ów. Tutaj to nie ma najmniejszego znaczenia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts