benizo Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Jak w temacie. Jak rozłożyć G.5 Galaxy ? Żeby móc wymienić gumkę HU bo moja MP5 strzela na zerowanym HU lekko do góry i w lewo a jak podkręcę to kulka leci w kosmos :P Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest legato Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Jakich kulek używasz? Chodzi mi o ciężar, bo możliwe, że Twoje kulki są po prostu za lekkie. Moja też strzela w lewo.. Poczytaj ten temat: Galaxy Co do rozbierania repliki polecam: Rozkręcanie Quote Link to post Share on other sites
benizo Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 Używam G&G 0,25g :) A za link do filmu bardzo dziękuję :) swoje m15a4 i replikę scar'a rozłożyłem intuicyjne ale w Galaxy to już wyższa technologia :P pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest legato Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Zwracam honor, masz mało postów i nie masz avatara. Wziąłem cie za małego n00bka :) Gdybym wcześniej wszedł na Twój profil, to pytanie o kulki było by zbędne. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Temat wałkowany dużo razy. Tutaj masz link do działu z tą bronią. Nie lepiej tam się zapytać tylko tworzyć nowy temat? http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=32486&st=100 :roll: :poddanie: Pozdrawiam serdecznie, F4RR3LL Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts