Slimac Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 ok wielkie dzięki już odkręciłem ;] Quote Link to post Share on other sites
TomcioASG_JRG Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 (edited) Nie ma za co, na przyszłość edytuj posty a nie pisz jeden pod drugim ;) Edited February 11, 2009 by TomcioASG_JRG Quote Link to post Share on other sites
piotrszmidt Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 mam dokladnie ten sam propblem. replika poszla do taiwanguna. Szkoda tylko ze nie maja obecnie na stanie metalowych popychaczy :( Quote Link to post Share on other sites
KasliwyB_52 Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Apropo`s, mozesz zawsze wziasc 3 duze tuby silikony, zakleic gearboxa w pizdu w body, i bedzie miala powietrza ze Ho-Ho. A poza tym, sprawdz cylinder, i ostatnia zebatke w gearboxie ktora naciaga springa. Raczej bym obstawial za tym drugim. Quote Link to post Share on other sites
TomcioASG_JRG Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Dzisiaj albo jutro się wezmę za tą replikę i popatrzę. I tak dzisiaj mi przyszedł nowy cylinder więc wymienię jak coś. Quote Link to post Share on other sites
TomcioASG_JRG Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 (edited) Pisze bo nie mogłem edytować, jak może jakiś mod to niech to połączy. Sprawdziłem wszystko zębatki, zestaw cylindra, tłok, dysza, popychacz, i wszystko ok. Zasięg jakieś 1.5m i nie podaje wszystkich kulek. Tak jakby dysza się nie cofała do końca. Wie ktos co to może być...? Popychacz jest stock P&J, na JG dzieje się to samo. Stockowy z BOYI się złamał. Edited February 24, 2009 by TomcioASG_JRG Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts