Shymon Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 (edited) Jak w temacie. Czy ktoś robił już taki tłumik? Mam zamiar zmajstrować takie coś z rurki pcv, miedzianej "lufy" w jej wnętrzu i jakiegoś dźwiękochłonnego materiału (gąbka, pianka etc.), i nie wiem jak się do tego zabrać :-F Posiadam jedynie podstawowe narzędzia (kombinerki, szlifierkę, piłki do metalu, rozmaite śrubokręty). Prosiłbym o porady na temat wyrobu takiego tłumika, i jak przymocować go do lufy, ale nie na stałe ;-) Nie znalazłem, więc piszę, jakby co to proszę o linka do tematu. I nie piszcie: "Zrób tak- idź do banku/ mamusi po pieniądze i kup sobie prawdziwy bo w domu nic nie zmajstrujesz :roll: ", potrzebuję konkretnych porad, nie tylko dotyczących cm.028 :uśmiech: Edited December 20, 2008 by Shymon Quote Link to post Share on other sites
vegosan Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 idz se kup albo czytaj do cholery forum bo byly o tym tematy ! Quote Link to post Share on other sites
Shymon Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 dobra, znalazłem :F Moda proszę o usunięcie tego tematu bo mi wstyd :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts