danyboy Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Witam! Większość zapewne wie, jak wygląda świat w G36 przez optykę Classic Army. Optyka JG z nowej serii G36 jest nieco gorsza. Optyka SRC jest dużo gorsza, bo trzeba przyłożyć oko bezpośrednio do okulara, a hełm na głowie to uniemożliwia. Moje pytanie: czy ktoś miał do czynienia z tymi optykami: Star - G36 Carry Handle with 4X Scope G&P - G36 Carry Handle with 3.5 x Scope (GP159) Precision Reinforced G36 Carrying Handle with Built in Magnifying Scope i jakie są wrażenia? Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Lunetkę Stara bym sobie odpuścił. Największa jej wada, to fakt, że przekręca się wokół własnej osi pod wpływem strzelania. Z pozostałymi dwoma nie miałem do czynienia. A swoją drogą nie widziałem nic złego w w CA, o ile dobrze się ją wyreguluje. Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Zeby wyregulować czasem trzeba wyjąc przednią gume ochronna bo ona ogranicza swobodę regulacji:) Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Potwierdzam, w pionie i poziomie wyregulowałem pięknie ( do tego można użyć jeszcze regulacji HU) ale lewo i prawo kiepsko. Po maksymalnym skierowaniu lunety w prawo kulki nadal szły w bok, dopiero po wyjęciu gumy z przodu mogłem wyregulować lunetę. Myślę teraz co z tym zrobić bo trochę brzydko wygląda tak wybebeszone z przodu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts