general1990 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 witam. na manewrach biegnąc potknąłem si e i udezyłem karabinem o ziemię i karabin uległ zniszczeniu poprzez połamaniu kolby . i szukam w w sklepach internetowych tej części która pękła jest z metalu i ona łączy kolbe z karabinem . jezeli ktoś ma zepsuty karabin lub ktoś sprzedaje karabin na części to prosiłbym o napisanie w tym temacie , to z chęcią kupie.ta część znajduje się w ak-47 jak i w ak-74 i powinna pasować :D a jezeli ktoś nie ma to prosze o pomoc jak czym można skleić tą część bo byłem u spawacza i powiedział ze nie da rade togo zespawać to może ktoś mi pomoże czym to można skleić lub połączyc ;p z gory dziękuje ! Quote Link to post Share on other sites
Ajsquad Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Spawacz spawaczem, koledze też ta część pękła i mu naprawiłem, masz do wyboru: -kupić klej epoksydowy(tego użyłem, koszt jakieś 6-8zł) -kupić "metalową plastelinę (http://zbrojownia.com.pl/ ------->Pozostałe----->stalowa plastelina, też działa, koleś z innego teamu opowiadał jak też kleił tą samą część od kolby AK. Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Jakby co to ja mam plastikowa kolbe od cm 036 na sprzedaz. Quote Link to post Share on other sites
general1990 Posted January 10, 2009 Author Report Share Posted January 10, 2009 dzięki wielkie . zastosuje tą stalową plasteline ,a czy poxilina bedzie czymś podobnym ?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts