Kubek_Zm Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Opadła mi lewa wajcha od selektora ognia, ponieważ chinczyki mi ją słabo przykręcili. Jest w niej taka mała śrubka pod spodem tylko nie wiem jakim kluczem to przykręcić (imbus 1,5 mi nie wchodzi). Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Ja w mojej miałem to na zwykły śrubokręt krzyżak taki malutki, możesz spróbować takim malutkim płaskim śrubokręcikiem 1mm chyba. Możesz też dopasować inną od jakiejś zabawki taką małą i będzie trzymać Quote Link to post Share on other sites
Kubek_Zm Posted January 2, 2009 Author Report Share Posted January 2, 2009 Nie da sie srubokretem :/ tam trzeba imbus 1mm (sprzedają takie w ogóle ??) Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 sprzedają mam taki w domu :lol: popytaj w jakimś sklepie z narzędziami lub w jakimś markecie na pewno znajdziesz. :uśmiech: pozdo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts