szyjka_66 Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Siemka. Ostatnio postanowilem, ze wysle moja MP5'ke do asgshop.pl na wymiane gumki z Guardera, dystanserow oraz pewnego plastiku, ktory mi sie zlamal :???: No i pomyslalem, ze przy okazji moge cos wymienic w gearboxie lub zainwestowac np. w precke. Na tuning chcialbym przeznaczyc okolo 200zl. Co myslicie o takim komplecie: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2038 a moze precke? Z gory dziekuje za pomoc Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Śmiało możesz brać , 90% znanych mi posiadaczy CA miało albo ma ten zestaw , dorzuć jeszcze tylko prowadnice łożyskowaną i będzie świetny zestaw , mocny i nie zawodny . Znajomy ma to z M110 i przez 2 lata FPS spadły mu z 405 do 390 . Edited January 6, 2009 by przemek10 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts