Halik Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 Witam Poszukuje ludzie chetnych do ASG z Rawicza badz okolic (dojazd). Chyba ja jedyny w miescie sie tym intersuje a to przekresla moje perspektywy na zabawe. W sqosha grac niebede o sciane sam na siebie przy pomocy kulek 6mm :P Miasteczko 30 tysiecy z tradycjami wojskowymi powinno miec paru maniakow... A moze Wy macie jakies pomysly - reszta ludzi z forum ;> Co byscie zrobili na moim miejscu :P Tak mnie ciagnie do ASG a tak malo perspektyw :P Thx Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 wywalilem ten watek na ogolnopolskie ale chyba trza skasowac od tego typu zajawek sa oglaszenia na wmasgu ale zeby nie bylo offtopicowo to powiem ze najlepiej ci bedzie zarazic kumpli swoim hobby a na razie dojezdzac do najblizszego skupiska maniakow Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts