rezyser Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 witam, poszukuję kilkunastu/kilkudziesięciu chętnych z własnym umundurowaniem i uzbrojeniem do statystowania w scenach zbiorowych w etiudzie studenckiej. zdjęcia obywają sie w warszawie. moim marzeniem było by zebrać jak największą grupę AT ale nie wykluczam innych możliwości. jestem studentką Warszawskiej Szkoły Filmowej, nie mogę wam zaoferować wynagrodzenia ale mogę obiecać dobrą zabawę, niezapomniane wrażenia i kopię filmu na pamiątkę ;) liczę na waszą pomoc i proszę o jak najszybszy kontakt, gdyż chciałabym zacząć zdjęcia jeszcze w tym miesiącu. więcej szczegółów podam podczas rozmowy :) pozdrawiam i liczę na odzew :) Marysia Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Marysia. Prosze skontaktuj sie ze mna mam dla ciebie gotowe rozwiazania. na stronie fia.com.pl pokaze ci zdjecia z ostatniej etiudy ktora pomagalemprodukowac przy uzyciu statystow "wojskowych" z zawodu jestem kierownikiem produkcji a swoje lata spedzilem na planach filmowych wiec wiem co potrzebujesz. napisz do mnie na szymongruszecki@o2.pl i mozemy potem pogadac telefonicznie. Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 W razie, gdyby statyści byli dalej potrzebni, to masz już dodatkowego chętnego... Quote Link to post Share on other sites
Zbych Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 A czy to naprawdę dobry dział na ten temat? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts