Marius7 Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Witam jestem zadowolonym posiadaczem CM 031 produkcji f my CYMA, jednakże przy tych naszych styczniowych temperaturach materiały są bardziej kruche, o czym ja się dowiedziałem w praktyce dopiero dziś, na strzelance gdy upadłem korpus ułamał się na końcówce tuż przy połączeniu z kolbą, :strach: i tu powstaje pytanie :czy warto w ogóle próbować zgrzać elementy ze sobą, lub je skleić czy kupić od razu nowy korpus z metalu. Moja Cyma jest zrobiona z plastiku, jednakże nie wiem jaki to konkretnie materiał, co jest istotne przy klejeniu tworzyw sztucznych :wink: bez tej wiedzy ani rusz. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Marius7 Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 Witam. Jako że nie mogę edytować tekstu to napisałem pod. Otóż karabinek zaniosłem do mechanika samochodowego spawającego plastik (zderzaki samochodowe) koleś wziął 2 dyszki i przyspawał kolbę pinknie :D Napisałem to, ponieważ pomyślałem sobie że może komuś się ta wiedza przyda. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts