Simur Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 (edited) Witam mam nastepujacy problem a mianowicie srubka dociskajaca silnik do zebatek jest zgwintowana.. czy jej brak czy to stanowi jakis problem? tak samo czy zbyt mocne docisniecie jej tez przeszkadza w czyms? i jeszcze jedno: W zawiasie kolby na dole jest mala srubka element G-56 w instrukcji, do czego jest ta srubka? bo u mnie jej nie ma jest tylko miejsce na nia. Czasami jeszcze w trybie semi blokuje mi sie spust trzeba dac na auto oddac kilka strzalow i znow na semi aby zadzialal da sie cos z tym zrobic czy slac na gwarancje? Edited January 27, 2009 by Simur Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Czasami jeszcze w trybie semi blokuje mi sie spust trzeba dac na auto oddac kilka strzalow i znow na semi aby zadzialal da sie cos z tym zrobic czy slac na gwarancje? To absolutnie normalne. Quote Link to post Share on other sites
Simur Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 (edited) no oki ale co z ta sruba dociskowa do silnika? czy jej brak spowoduje jakies luzy itp? Edited January 28, 2009 by Simur Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts