Hater Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Jak w opisie topicu, kupiłem parę dni temu nowe USP ( na gwarancji ), magazynek załadowany do pełna, nabity GG, idzie z niego oddać ok 6 -7 strzałów i kicha, nie ma już wystarczająco gazu,żeby przeładował i wprowadził następną kulkę. Strzelałem w ciepłym pomieszczeniu więc nie jest to wina niskiej temperatury, aczkolwiek na dworze oczywiście jest tak samo. Strzały o pełnej mocy oddaje może ze 3 - 4 potem już bardzo wyraźnie jak z każdym następnym słąbnie BB i moc kulki, która przy ostatnim odbija się od tektury. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Przesmaruj zawór główny, komorę blow back. Ogólnie rozbierz i przesmaruj replikę. Quote Link to post Share on other sites
Hater Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 Przesmarowałem paskuda, tak jak sugerowałeś, został rozebrany. Smarowanie niestety nie pomogło, zwiększyła się tylko ilość strzałów z 6 do 9. Odpisuję teraz, gdyż dzisiaj dopiero mogłem zabrać się za zabawki :) Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Może uszkodzony zbijak ? nie mam pojęcia co to może być. Trudno się diagnozuje replikę na odległość xD Quote Link to post Share on other sites
Hater Posted February 20, 2009 Author Report Share Posted February 20, 2009 Zaniosę go póki jeszcze na gwarancji jest, napiszę co z nim było i jak rozwiązane zostało jeszcze. Heh moje doświadczenie z gaziakami ogranicza się niestety do tej repliki tylko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts