Diqz Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Witam :-) Obecnie szykuję replikę na nowy sezon i w związku z tym mam kilka pytań. Replika to M16 G&P w środku wszędzie prometeusz poza lufą - systema oraz silnikiem - stock. 1. Jaki silnik powinienem zamontować, by osiągnąć dobrą reakcję na spust? Mam sprężynę 135. 2. Mam preckę 509mm systemy. Czy warto zmieniać na promyka? Bardzo wzrośnie zasięg i celność? 3. Jakich kulek powiniem używać, by mieć najlepsze osiągi? (Chodzi mi o masę i firmę). Mam teraz 450fps i waham się między 0,25 a 0,28. Firmy: Guarder, bioval, KSC? Co najlepsze? Pozdrawiam i bardzo dziękuję za wszelką pomoc :-) Link to post Share on other sites
METEOR Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Wszystko masz na forum opcja szukaj nie gryzie . 1. stokowy powinien być ok /isc turbo 3000/ systema magnum / nowe chińskie silniki montowane np do P&J 2. Nie warto chyba że 2 m zasięgu są dla ciebie warte ceny lufy 3. Zależy czy stawiasz na większy zasięg czy skupienie , zasięg 0,25 , skupienie 0,28 a firma kulek najlepiej bioval ( ALE NIE BBB MAX !!!! ) . Link to post Share on other sites
Antol Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Wszystkie odpowiedzi są na forum. Zamykam Link to post Share on other sites
Recommended Posts