StefanAnonim Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Aby nawiązać do "Savoir - vivre strzelanek" przedstawię się, gdyż jest to mój pierwszy post. Część z Was już pewnie mnie kojarzy z widoku (panterka leśna i AKU z oczobijnie pomarańczowymi obiciami). Nick:Stefan Wiek:16 (interesuję się airsoftem od 3 lat) Drużyna: Wild Wolves ASG Team Lokalizacja: Poznań Broń: CM 0.45 Camo: pantera leśna / flecktarn Poziom zainteresowania: średnio zaawansowany (powiedzmy :icon_biggrin:) Zdjęcie mojej twarzyczki macie po lewej stronie tego posta :icon_wink: Nie jestem bardzo zaawansowanym i "taktycznym" airsoftowiczem, ale mam do tej zabawy wielki zapał i mam nadzieją, że strzelając się w gronie tak wspaniałych i doświadczonych ludzi jak Wy na pewno się czegoś nauczę :icon_smile: Fota zastępcza do czasu wrzucenia właściwej.;p W. Link to post Share on other sites
LateR Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 (edited) Nick: LateR Wiek: 16 Drużyna: SAT Lokalizacja: Poznań Ławica Bron: cm.028u i Dan Wesson 8'' Camo: bundeswera Poziom zaawansowania: 3 strzelanki za mną, wcześniej dużo grałem w paintball. Edit: zdjęcie jako profilowe :) Edited December 28, 2012 by LateR Link to post Share on other sites
Kruszon Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Nick: Kruszon (ewentualnie Gromilla) Wiek: 16 Drużyna: brak Lokalizacja: Dąbrówka (tuż koło Poznania) Broń: AK47 od JG Camo: Flecktarn Poziom zaawansowania: amator, brałem udział w zaledwie dwóch strzelankach - i to w wakacje. Zdj (nie ma ze strzelanek/w mundurze, ale na pewno się pojawią :icon_biggrin: ) Uploaded with ImageShack.us Link to post Share on other sites
Gadam Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 (edited) NICK: Gadam Imię: Adam Ekipa: brak - Niezrzeszony wolny strzelec :icon_smile: Rok urodzenia: 1995 Skąd: Poznań Camo: Do tej pory wz.93, ostatnio zainwestowałem w MARPAT Replika: GR16 R4 Doświadczenie: Ciężko stwierdzić, szkolenia z zakresu działań piechoty, głównie zielona, kiedyś już miałem epizod z airsoftem zobaczymy ile pamiętam :icon_wink:. Edited February 26, 2013 by Gadam Link to post Share on other sites
Kwasu1111 Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Witojcie Nick: Kwasu Imię: Łukasz Rocznik: 96 Lokalizacja: Piła, Wielkopolskie Camo: Flecktarn Jakieś stare zdjęcie za czasów kiedy nie miałem czupryny I bardziej aktualne Link to post Share on other sites
0QURA0 Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 (edited) Pochwalony. Imię: Adam Rok urodzenia : 1997 Skąd: Poznań Ekipa: brak ( poszukiwana , jeżeli ktoś zna jakąś grupę otwartą na nowych ludzi od 16 lat to byłby wdzięczny za podrzucenie) Doświadczenie: Parę strzelanek Wmasg`owskich ( do momentu aż ktoś nie spytał ile tak właściwie mam lat) więc raczej nie wielkie ,ale szybko i chętnie się uczę :icon_biggrin:. Zdj: http://imageshack.us/photo/my-images/209/snapshot20130430.jpg/ Edited April 30, 2013 by 0QURA0 Link to post Share on other sites
Doctorro Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Dobry :icon_smile: Imię: Sebastian Rok urodzenia: 1992 Skąd: Poznań Ekipa: Brak Replika: MP5 K od Galaxy Camo: Wz 93 Doświadczenie: Brak Zdjęcie: Link to post Share on other sites
dragonhunters Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 NICK: Dragon Imię: Dawid Ekipa: poszukuję Rok urodzenia: 1989 Miejsce zamieszkania: Poznań-Rataje Camo: wz. 93 Replika: AK103 Stan cywilny: kawaler Link to post Share on other sites
Arturro25 Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Nick: Arturro Imię: Artur Wiek: 14 lat Replika główna: na razie brak Replika boczna: STI M1911 Classic (Sprężyna) Ekipa: na razie brak Camo: dres Link to post Share on other sites
basshead Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Nick: basshead Imię: Łukasz Rocznik: '75 Lokalizacja: Przeźmierowo Repliki: G36E 608-5 [JG] ; CZ 75 [Tokyo Marui] Moro: PL Stan cywilny: żonaty, 1x córka Link to post Share on other sites
madrag Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 NICK: Madrag Imię: Maciej Ekipa: szukam Rok urodzenia: 1979 Miejsce zamieszkania: Poznań Camo: Woodland Replika: M4 ASG Defender Doświadczenie: 6-7 lat temu uczestnictwo w strzelaniach WMSAG - teraz powrót do zabawy oraz chęć dołączenia do aktywnej grupy z Poz / Wlkp Link to post Share on other sites
piciug Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 (edited) NICK: piciug Imię: Piotr Ekipa: szukam i liczę, że w końcu do kogoś dołączę Rok urodzenia: 1991 Miejsce zamieszkania: Poznań Camo: Flecktarn Replika: AK74M model CM.040C Doświadczenie: 3-4 lata temu trochę brałem udział w strzelankach. Teraz chcę to robić co tydzień. http://imageshack.us...s/837/3e03.jpg/ Edited September 27, 2013 by piciug Link to post Share on other sites
bzyk36 Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Nick: Bzyk Imię: Maciej Ekipa: nie szukam, nie mam Rok urodzenia: 1995 (skończone 18) Miejsce zamieszkania: Kostrzyn Wielkopolski Camo: Camogrom SFU Replika: G36C od JG (G608) na razie stock Doświadczenie: Kilkanaście strzelanek ze znajomymi 5 lat temu, potem tylko parę wypadów. Obecnie mam zamiar co jakiś czas pojawiać się w Poznaniu na spotkaniach. Link to post Share on other sites
labedz Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Ksywa: Łabędz. Imię: Michał. Ekipa: nie szukam. Rok urodzenia: 1997. Miejsce zamieszkania: Leszno. Camo: Woodland, Flecktarn, WZ. Repliki: M4 cyma, AUG parasnajperski. Doświadczenie: Rok strzelania za mną. Edited October 13, 2013 by labedz Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Ksywa: Roku/ Łysy Imię: Jacek Ekipa: GGRS/ 3LDOT Rok urodzenia: 1990 Miejsce zamieszkania: Poznań/ Gorzów Wlkp. Camo: wz.93 Repliki: kbk wz.96 beryl, kbk wz.96 mini beryl, Mk23, Glock 19, M590 i inne... Doświadczenie: 8 lat, D-ca GGRS od 5.5 roku. I pytanko: Czy są w Poznaniu ludzie/ekipy którzy/e bawią się w zakon przenajświętszej pantery wz.93 i robią to na przyzwoitym poziomie? Może nie chodzi mi o rekonstrukcję, ale przynajmniej dobrą stylizację (czyt. polski mundur, kałach/beryl i przynajmniej coś na wzór lubawki/olv/ KP/KT/PT)... Jeśli tak, prosiłbym o informację na PW, chętnie się zapoznam, postrzelam i podzielę doświadzeniem w tych klimatach : ) Link to post Share on other sites
brenner Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 @filip Już CI odpisałem na maila :) Link to post Share on other sites
pawełek Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Ksywa: pawełek Imię; Paweł Ekipa: szukam Rok urodzenia: 1973 Miejsce zamieszkania: Kórnik Camo: Marpat, zamówiony 101Airborn Repliki: MP5 Cyma, M16A4 Doświadczenie: jeden sezon strzelania z ekipą z Murowanej Gośliny. Szukam aktywnej grupy w której chciałbym regularnie strzelać ale także udzielać się w sprawach różnych.Jestem członkiem klubu motocyklowego więc wiem co oznacza aktywność:).Jeżeli szukacie kogoś takiego jak ja proszę o info. Link to post Share on other sites
Kamlotton Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Ksywa: Kamlotton / Sarenka / Kam Imię: Kamil Ekipa: brak, na razie nie szukam Rok urodzenia: 1991. Miejsce zamieszkania: okolice Środy Wielkopolskiej Camo: obecnie Flecktarn, w maju będzie jeszcze MTP Repliki: G36K JG (G608-2) Doświadczenie: prawie że brak Obecnie pracuje i studiuje zaocznie przez co nie mam niestety zbyt wiele okazji aby udać się na strzelanki ale airsoftem "interesowałem" się od dawna, teraz wrescie mam zamiar "zająć" się moim zainteresowaniem. Poza airsoftem jestem maniakiem kultury japońskiej, i studentem informatyki, sprzęt mój na razie jest trochę bez ładu, ale z upływem czasu wszystko powinno się ujednolicić. Link to post Share on other sites
TupacWLKP Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Imię: Dominik Nick: Tupac Ekipa: brak Wiek: 23 ( rocznik 91 ) Lokalizacja: Poznań (Grunwald)/Luboń Replika: FnFal JG, Baby Desert Eagle CO2 Camo: Wz. 93 Doświadczenie: brak - właśnie zaczynam Witam, jestem świeżakiem w świecie maniaków ASG, szukam osób z którymi mógłbym się podszkolić/dotrzeć w temacie itd. Chętnie pograłbym też z innymi mniej doświadczonymi maniakami. Odzywać się na PW Link to post Share on other sites
Recommended Posts