Marek Kiljan Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Witam, mam następujący problem, zmieniłem w moim karabinie M16 JG IIIgen zmieniłem body na metalowe AGMu i wsadziłem komorę hop up SRC jednoczęściową i gan pluje kulkami na 5m, czy to wina za krótkiej dyszy? Quote Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Docisnąłeś komorę z lufą do dyszy? Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Dokładnie, zajrzyj w gniazdo magazynka - komora powinna być dociśnięta do GB. HU oczywiście był na pozycji 0 ? ;) Quote Link to post Share on other sites
Marek Kiljan Posted February 9, 2009 Author Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Nom docisnąłem, sprężyna na komorze jest tak silna że jak pina wybijam to body się rozsuwa, nie wiem jak powinna przylegać komora do gearboxa ale wydaje się dość ścisło przylegać, a czy to może być wina dyszy? PS. hop up był na 0:) Edited February 9, 2009 by Marek Kiljan Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts