ivann2 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Witam chcę kupić takiego Colta, i szukam do niego magazynku czy taki by pasował ? Quote Link to post Share on other sites
Major Kupricz Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Colt za 35zł, a magazynek za 70zł? :mrgreen: Niezły pomysł... :wink: jak na mój gust to nie będzie pasowac... Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 :D Fakt, magazynek warty 2 "pistolety" ;) Apropo nie zauważyłeś że magazynek jest do Colt'a 1911, a ten twój "pistolet" to kopia Steyr GB? ;) I oczywiście nie będzie pasował. Quote Link to post Share on other sites
wooke Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) Po pierwsze to nie jest żaden Colt tylko Steyr GB, a magazynek jest do Colta 1911 WE. Po drugie nie kupuj tego czegoś i nie z tego sklepu. Jest to zwykła zabawka która w krótkim czasie się rozpadnie. Jeśli to miła by być pierwsza twoja replika to polecam Mossberga od Krakmanów (www.taiwangun.com). Na pewno będzie to lepszy wybór niż to "coś". Martin uprzedził mnie ;p Edited February 13, 2009 by wooke Quote Link to post Share on other sites
ivann2 Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 (edited) nie patrzyłem na cene magazynka :P to jaki elektryczny pistolet byście proponowali do 50 zł i żeby magazynek się dało dokupić ? najlepiej ze sklepu airsoftguns.pl bo tam są kulki które kupuje i mam zniżke Edited February 13, 2009 by ivann2 Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Najtańszy pistolet elektryczny jaki można Ci polecić to Cm.030 http://www.taiwangun.com/shop,show,262 PS. Dla pistoletów za 50 zł jest dział "Tanie repliki" PS2. Porzuć airshitguns.pl, nawet jeśli masz tam zniżkę. Quote Link to post Share on other sites
Huey Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Nie ten dział. Quote Link to post Share on other sites
kabel123 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Wypadałoby przenieść ten temat do działu tanie repliki. Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Widzieliście :D Autor: Kacper, Piła Ocena: Ten colt jest zajefajny. Strzela na na ok. 25m. Kupujcie póki jest. - ta jasne ;) Także widzę kolega poczytał trochę tych bredni "użytkowników" (ciekaw jestem) i go to zachęciło do kupna tego taniego shitu który padnie po chwili. Także radzę Ci zaoszczędzić te pieniądze i sprawdzić sobie takiego Klocka Cymy. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts