Raks Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Cześć, mam duży problem ponieważ zamierzałem wymienić selektor ognia (PJ) i okablowanie razem z cała kostką (PJ) kiedy rozkręciłem GB wyjąłem kable z kostką i zaczynam wkładac kostkę z nowymi kablami, okazuje sie, że nie pasuje. Dodatkowo robie to pierwszy raz i nie pamietam jak dokładnie powinno to iść, ogólnik znam lecz wydaje mi się, że ta kostka PJ nie pasuje tam po prostu. Jest tam takie ramie które sie rusza i chyba powinno służyć do zmiany ognia, zupełnie nie wiem jak powinno "isc" GB jest firmy SRC Proszę o pomoc. Pozdrawia Quote Link to post Share on other sites
Kneipenterroristen Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) Drugi raz dam ten link już dziś... Looknij tu i sprawdź czy wszystko jest poprawnie ułożone. >> KLIK << Oczywiście pomijamy kwestię typu: kupna kostki stykowej do innej wersji GB? ;-) Edited February 16, 2009 by Kneipenterroristen Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts