Kaczma Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Mam mega głupi problem :-F . Otóż po ostatniej strzelance zauważyłem że selektor ognia kręci się dookoła tj. jak gearbox jest w środku to wychodzi poza te jak by szyny, a jak wyjąłem gearboxa to kreci się dookoła jak chce. Pomyślałem ze trzeba dokręcić te śrubkę która trzyma to wszystko w kupie. Po chwili oględzin stwierdzeniem ze nie ma innej rady jak wyjąc te atrapę po prawej stronie body i dokręcić śrubkę. No tak-łatwiej powiedzieć, a trudniej zrobić. Ta atrapa za nic nie chce wyjść. Może coś robię źle? :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Szarak Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Ta atrapa zazwyczaj jest przyklejona, albo włożona na ścisk, musisz ją młoteczkiem wybić i potem dokręcić selektror. Quote Link to post Share on other sites
Kaczma Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 Ale do wewnątrz czy na zewnątrz? Quote Link to post Share on other sites
Szarak Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Musisz ją wybić z wewnętrznej strony, a potem jak już wszystko zrobisz nie zapomnij jej przykleić na kropelkę czy coś bo lubi wypadać. Quote Link to post Share on other sites
Kaczma Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 Dzięki za pomoc. Temat można zamknąć. Quote Link to post Share on other sites
iiimatrixiii Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Dołączę się do tematu, gdzie można taka atrapę dokupić (te kółeczko) bo min wypadło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts