Johann Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 I co z tymi zdjęciami? :P Madapaka, zapomniałem. Wybacz. :D Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Testowaliśmy magi PJ w porównaniu ze Starami w kilku emkach i w moim G36 z adapterem. Oto spostrzeżenia: STAR: M4A1 G&P: obklejone przy wejściu do gniazda, trzeba dobijać/trzymać od spodu, aby ładnie podawały G36k+adaptor: w ogóle nie podają M4 JG: podają bardzo ładnie i siedzą pewnie P&J: M4A1 G&P: siedzą pewnie, bez obklejenia, płynnie podają G36k+adaptor: siedzą pewnie, podają jak marzenie M4 JG: wsadzić je można, ale wyjąć już jest ciężej, podają dobrze Tak więc koledzy plują sobie w brodę, że mają w replikach Stary. Fakt, że są tańsze, ale mają bardzo dużo kłopotów z nimi. Wszystkie magi testowane to reale, ale co do tej wspomnianej pojemności jak w ostrym to do jednego z reali PJ upchnąłem 52 kuleczki. 1/2 speedloadera. :) Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 To że reale dobrze siedzą w G&P to bardzo dobra wiadomość, bo mam dość modowania STARów. Za to znacznie gorszą wiadomością jest to że do jednego z reali zmieściłeś 52 kulki... Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Jedna jaskółka wiosny nie czyni. :) Staram się nabić do tego felernego około 1/3 speedloadera. Do pozostałych wchodzi równo 35 kuleczek. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Zdecydowanie odradzam magi P&J. Z czterech działają mi już tylko dwa - W jednym na starcie był źle odlany ten dzyndzel przytrzymujący kulki w magu, w drugim pękł po drugim strzelaniu. Już wolę dorzucić 4 złote na STARy i męczyć się z ich przerabianiem... Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 U mnie śmiga wszystko dobrze, krótkie magi mam już od ponad pół roku, kupione używane i wszystko się trzymie. Tak btw. to długie zniknęły już z oferty. Dziwne. Quote Link to post Share on other sites
punisher3456 Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 U mnie w Emce od JG p&J trudno wchodzą i wychodzą , ale podaj b. dobrze. STARa dobrze wchodzą i wychodzą, i też b. dobrze podaj. Osobiście do emek JG polecam STARa, a do innych nie wiem. Pozdrawiam Punisher Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts