Ak-47 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Witam posiadam cymę 0.28 Ak-47 od dosłownie tygodnia kupiłem go uzywanego od znajomego. Moj problem jest nastepujacy ładuję baterię około 5-6 godz tak jak mi polecił sprzedajacy wkladam do repliki i po kilkunastu strzałach sie rozładowuje i okropnie nagrzewa. Drugi problem jest taki iz nie pobiera mi kulek z magazynka mimo tego ze komora Hop-up jest dobrze dokręcona i popychacz z GB równiez działajak nalezy prosze o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Kneipenterroristen Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 (edited) Albo batka "zjechana" albo masz jakieś zwarcie na obwodzie. A co do magazynka - hi-cap? Czy jakiś inny? Edited March 1, 2009 by Kneipenterroristen Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Skoro się grzeje, to raczej zwarcie. wymień okablowanie, sprawdź batkę na innej replice i replikę na innej batce, poszukaj przebić etc. Quote Link to post Share on other sites
Retiarius Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Co do niepodawania kulek zamiast dokręcić komorę spróbuj poluzować śrubki (ale tez bez przesady ; ) i wtedy sprawdź.. Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Może moja odpowiedź wyda się głupia ale podkręciłeś maga? pytam bo zdarzały się przypadki, że ktoś nie podkręcił i pisał że nie podaje. Quote Link to post Share on other sites
Ak-47 Posted March 1, 2009 Author Report Share Posted March 1, 2009 Co do maga to własnie to opracowałem troszke izolki i teraz działa poprostu miała za wielki luz na boki oraz do góru i nadół ale juz podaje kulki, natomiast co do bateri to ta moja jak wsadziłem równierz do cymy 0.28 od kumpla działała bez problemu nie grzala sie a jego u mnie niestety nie kable i batka sie przegrzewaly . Postaram sie wymienic okablowanie ale prosze o rade czy kupic niskooporowe i jakie najlepiej w sklepie i samemu sobie zrobic czy kupic gotowe kable na taiwangunie pod moj model AK Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts