danyboy Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Witam! Czy mógłbym prosić o pomoc w zidentyfikowaniu ładownicy na granaty 40mm do granatnika AG36 lub do HK69 ? O patenty sił specjalnych osobiście nie pytam (aczkolwiek możecie się podzielić tą informacją) natomiast zależy mi na informacji - w jaki sposób zwykli żołnierze BW, tak zwani grenadierzy (wg listy Choisena) przenoszą tą dodatkową ilość pirotechniki. Jak wygląda to w przypadku kamizelki Mehler? A jak wygląda w przypadku Splitza i S95? Gdzie taki cudo, jeśli istnieje na to kontrakt, można dostać? Czy taka standardowa ładownica pomieści granaty Madbula XM204HP? Bo ponoć mogą być problemy... I już zupełnie przy okazji - czy żołnierz wyposażony w granatnik ma na wyposażeniu również granaty ręczne? I oczywiście wiem, że wiele zależy od misji na jaką wychodzą. Chodzi mi o jakieś generalne standardy. :killer: Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 http://wmasg.pl/forum/index.php?s=&sho...st&p=841132 I jeszcze jedna fotografia. ;) Ronin Quote Link to post Share on other sites
danyboy Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 :wink: Przegapiłem część tamtej dyskusji. Sorry za powtarzanie, temat można by usunąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts