Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ak 47s tuning

Recommended Posts

witam.

to moj pierwszy post na tym forum wiec badzcie wyrozumiali.

po przegladzie pozostalych tematow w dziale tuning wydaje mi sie ze nie umieszcza sie tu takich tematow jak moj bo jestem powiedzmy "zielony" i nie wiem czy nie wlasnie w dziale dla zielonych powinienem umiescic ten topic.

a wiec tak

rok temu kupilem sobie ak 47s cymy na poczatek ale wogole go nie urzywalem teraz zastanawiam sie nad tuningiem zarowno zewnetrznym jak i wewnetrznym tylko nie wiem za co sie zabrac [i tu licze na wasza pomoc :evil: ]

czy to oplacalne? czy lepiej kupic nowa replike

po pierwsze chcial bym go przerobic na ak ze stala kolba tylko z tego co wiem to do tego body co mam nie mozna przyczepic stalej kolby tak?jesli tak to czy metalowe body do ak 47 + kolba bedzie pasowalo do tego modelu??

po drugie to chcial bym ulepszyc bebechy tak aby zyskac na mocy i jesli to mozliwe na celnosci.

po trzecie jesli macie jakies pomysly co jeszcze moge zrobic to z chęcią to rozwarze

PS

ogladalem pare filmikow na youtube.pl i zauwazylem ze wiekszosc replik chodzi bardzo cicho a moj ak jest dosc glosny-czy to znaczy ze w srodku moze byc cos nie tak?? :strach:

Na temat tej repliki są kilogramy stron na forum, poszukaj.

thor_

Z wypowiedzi zrozumiałem ze masz CM.028s

Co do kolby to tak jak napisałeś wymiana body i kolba np: http://www.taiwangun.com/shop,show,1040

Zwiększanie mocy i celności poszukaj pełno tego jest....

Co do głośności raczej jest ok choć wiadomo trudno powiedzieć na odległość ...

Według mnie jak chcesz to wszystko zmienić...to nie opłaca się i lepiej sprzedać ten i kupić jakiś nowy Ak Cymy albo coś innego zależnie od funduszy.

Edited by Retiarius
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...